Rovarirtás

Telefon 06209363636

 e-mailbanRovarirtás keretein belül végzünk miden olyan rovar irtását amire végzetségünk illetve a jogszabályi keretek megengedik. Megrendelőinknek korszerű, környezetbarát szolgáltatást nyújtunk, a rovarirtási tevékenységünkkel rovarmentes környezet megteremtésére törekszünk. A rovarirtási tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Bizonytalan? Tanácsra van szüksége a rovarirtás területén? Csak egy telefon és megoldódnak kételyei a rovarirtás témájában. A rovarirtás egy olyan szakma mely végzettséget igényel! Mi rendelkezünk a rovarirtó szakma területén a legmagasabb iskolai végzettség mellett olyan szakmai tapasztalattal mely minden túlzás nélkül a a legjobbak közé emel minket ezen a területen. Rovarirtást jogszabályok szabályozzák, melynek betartása kötelező úgy a megrendelőkre valamint a rovarirtást végző cégekre egyaránt. A rovarmentes környezet érdekében járványügyi és élelmiszer biztonsági előírások teszik kötelezővé a rovarirtásokat. A gondos tulajdonos, vagy üzemeltető, nemcsak a jogszabályi előírások hatására hanem saját jól felfogott érdekében választ magának rovarirtó partnert és köt vele megállapodást. A rovarmentes környezet megteremtése kétoldalú feladat. A megrendelő a jó gazda gondosságával kell hagy teljesítse a feladatát! Lehetőleg rovarokkal fertőzött árút nem szabad be engedni raktárunkba, feldolgozó üzemünkbe. A rovarmentesség műszaki feltételeit a megrendelőknek kell teljesíteni! Ezen feladatok megoldásában nagymértékben segítünk partnereinket. Rovarirtó szakembereink elmondják hosszú évek alatt szerzett tapasztalataikat és jogszabályi előírásokat.

Rovarirtás
Rovarirtási tevékenységbe tartozik a: darázsirtás, hangyairtás, bolhairtás, bolhairtás igen gyakori tevékenység Budapest területén is poloskairtás, szúnyogirtás. A nagyvárosokban elszaporodott,  elterjedt rovar a csótány
Ezek a rovarok sok kellemetlenséget idéznek elő otthonunkban és környékén. A rovarirtás A fertőző betegséget terjesztő egészségügyi szempontból káros rovarok megtelepedésének, elszaporodásának megakadályozását szolgálja. A mi tevékenységünk egészségügyi rovarirtás.
Amennyiben rovarirtásra van szüksége vagy tanácstalan a rovarokkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Csak egy telefon és a felkészült tapasztalt rovarirtó szakembereink felvilágosítást adnak problémájával kapcsolatban. Rovarirtást csak engedélyezett irtószerekkel és megfelelő végzettséggel lehet hivatalosan végezni! Ezen feltételek garantálják Önnek az eredményes és biztonságos rovarirtást.