Bolhairtás

1. FEJEZET
bolhairtást hol végezzük?
 


                                                                             

Bolhairtás  06209363636

E-mail                                         

  Bolhairtás gondolata mikor vetődik fel először, amikor a közvetlen környezetünkben feltűnnek ezek a roppant kellemetlen vérszívó rovarok. Honnan is kerülnek a lakásba, vagy valamilyen épületbe? Leggyakrabban az ember környezetében élő állatok hozzák be a bolhákat, amelyek ezt követően ott megtelepednek, és szaporodnak is. Ehhez szükség van a bolhák részére megfelelő környezetre ahol táplálékhoz juthatnak, és a szaporodásuk során lerakott petéiket poros területre juttathatják. Nagyon fontos tudni hogy a bolhairtással egy időben a házi kedvencek bolhamentesítését is el kell végezni. Ezt a mentesítést az állatorvosok elvégzik. Ajánljuk hogy az állatok kapjanak bolhairtó nyakörvet! A bolhák élettere a padlószint oda rakják petéiket ás csak átmenetileg a táplálkozás idejére távolodnak el onnan. Ezért a kártevőirtás során is jellemzően ezeket a területeket kell a bolhairtással foglalkozó szakembernek kezelnie. Azonban a bolhairtást csak akkor lehet hatékonyan elvégezni, ha a terület olyan állapotú, ahol permetezhető terület van, és az nem lehet porral vastagon betakart padlószint. Itt ugyanis az irtószert elnyeli a por, és nem tud hatékony méregmező kialakulni, ami a bolhairtás nélkülözhetetlen feltétele. Ezért abban az esetben ha poros a terület azt először ki kell takarítani, az összesepert port zsákba kell tenni, és a zsák száját jól bekötve kell a szemétbe dobni. Ez után jöhet a bolhairtó szakember és elvégezheti a szükséges kezelést

A bolhairtást csak olyan cég vagy személy végezhet akinek erre jogosítványa végzettsége van.


A bolhairtást a rovarirtás keretein belül szigorú előírások szabályozzák. Bolhairtáshoz szükséges irtószereket csak képesített és engedéllyel rendelkező cég illetve személy vásárolhat. A felettes hatóságok ellenőrzik a a bolhairtáshoz felhasznált szerek. tárolását és felhasználási körülményeit.

 A hatályos egészségügyi törvény szerint, bolhák elleni irtásra kötelezettek:
Mozik, színházak, szórakozóhelyek, vívótermek, közforgalmú járművek, állattartó telepek.

Önnél is megtelepedtek bolhák? Ne habozzon hívja a fenti telefonszámot és megoldjuk a bolhairtás problémáját! A bolhák csípése nagyon kellemetlen viszketéssel jár. Az első bolhacsípések megjelenése után hívja bolhairtásra is szakosodott cégünket . A kezelés sajátkezű elvégzése csak elvétve hoz eredmény. A boltokban kapható szabadforgalmú szerek nem fognak végleges megoldást biztosítani.
A bolhairtást az a tény is indokolja hogy csípésük gyakran elfertőződik.