Bolhairtás Budapest


bolhairtást  budapesti panelházakban
 


                                                                             

Bolhairtás

Budapesti bolhairtás Telefon: +36- 20 9 363636   elérhetőség  E-mail

                                         

  Bolhairtás gondolata budapesti otthonokban akkor vetődik fel először, amikor a közvetlen környezetünkben feltűnnek ezek a roppant kellemetlen vérszívó rovarok. Honnan is kerülnek a bolhák a budapesti lakásba, vagy valamilyen épületbe? Leggyakrabban az ember környezetében élő állatok hozzák be a bolhákat, amelyek ezt követően ott megtelepednek, és szaporodnak is. Igen gyakran fogadnak be állatbarát személyek gazdátlan kóborló állatokat. Ezen kutyák macskák gyakran bolhákkal fertőzöttek. Az ápolt háztartási kedvencek is hordozhatnak bolhákat hiszen gyakran találkozhatnak bolhával fertőzött egyedekkel. A budapesti lakásokba is gyakran bejutó vérszívók ellen a biztos módszer ha szakemberrel végeztetünk bolhairtást. A bolhairtásra feljogosított szakember mindig a legmegfelelőbb szerrel és módszerrel végzi a bolhairtást Budapesten Ehhez szükség van a bolhák részére megfelelő környezetre ahol táplálékhoz juthatnak, és a szaporodásuk során lerakott petéiket poros területre juttathatják. Nagyon fontos tudni hogy a bolhairtással egy időben a házi kedvencek bolhamentesítését is el kell végezni. Ezt a mentesítést az állatorvosok elvégzik. Ajánljuk hogy az állatok kapjanak bolhairtó nyakörvet! A bolhák élettere a padlószint oda rakják petéiket ás csak átmenetileg a táplálkozás idejére távolodnak el onnan. Ezért a kártevőirtás során is jellemzően ezeket a területeket kell a bolhairtással foglalkozó szakembernek kezelnie. Azonban a bolhairtást csak akkor lehet hatékonyan elvégezni, ha a terület olyan állapotú, ahol permetezhető terület van, és az nem lehet porral vastagon betakart padlószint. Itt ugyanis az irtószert elnyeli a por, és nem tud hatékony méregmező kialakulni, ami a bolhairtás nélkülözhetetlen feltétele. Ezért abban az esetben ha poros a terület azt először ki kell takarítani, az összesepert port zsákba kell tenni, és a zsák száját jól bekötve kell a szemétbe dobni. Ez után jöhet a bolhairtó szakember és elvégezheti a szükséges kezelést

A bolhairtást Budapesten csak olyan cég vagy személy végezhet akinek erre jogosítványa végzettsége van.


A bolhairtást a rovarirtás keretein belül szigorú előírások szabályozzák Budapesten és az egész országban. Bolhairtáshoz szükséges irtószereket csak képesített és engedéllyel rendelkező cég illetve személy vásárolhat. A felettes hatóságok ellenőrzik a a bolhairtáshoz felhasznált szerek. tárolását és felhasználási körülményeit.

 A hatályos egészségügyi törvény szerint, bolhák elleni irtásra kötelezettek:
Mozik, színházak, szórakozóhelyek, vívótermek, közforgalmú járművek, állattartó telepek.

Önnél is megtelepedtek bolhák? Ne habozzon hívja a fenti telefonszámot és megoldjuk a bolhairtás problémáját! A bolhák csípése nagyon kellemetlen viszketéssel jár. Az első bolhacsípések megjelenése után hívja bolhairtásra is szakosodott cégünket . A kezelés sajátkezű elvégzése csak elvétve hoz eredmény. A boltokban kapható szabadforgalmú szerek nem fognak végleges megoldást biztosítani.
A bolhairtást az a tény is indokolja hogy csípésük gyakran elfertőződik.