Hangyák irtása környezet megóvásával

Hangyák irtása mely biztos eredményre vezet

Hangyák irtása megrendelhető    telefon 0620-9-363636

E-mail

 

 Hangyák irtását igény esetén hétvégén is végzünk BudapestenHangyák irtása garanciával Budapesten

Fekete hangyák irtása

Fáraó hangyák irtása

Hangyairtás vagyhangyacsípés Budapest

Hangyák irtása panelépületekben


Hangyák irtása

Üdvözöljük a  hangyák irtásának oldalán


Környezete teljes megóvásával és a korszerű technológia felhasználásával eredményesen elvégezzük a hangyák irtást az ön igényeihez igazítva!

Rendelkezünk a hatóságok engedélyével ami lehetőséget biztosit a professzionális hangyák irtáshoz szükséges szerek beszerzését és felhasználását. A hangyairtást az ön igényeihez igazítjuk és hétvégén vagy ünnepnapon is elvégezzük a hangyairtási feladatokat. A hangyák irtása hígéniai és és esetleges fertőzést terjesztő szerepük miatt szükséges. Ezek a szorgalmas rovarok mindenütt jelen vannak, megmásszák a szemetes edényeket az elhullott állatokat. A hangyák testére számos kórokozó tapad! Ennek következményeként az egészségügyi rendelet is az egészségügyi kártevők közé sorolja.

Különösen fontos az élelmiszereket árusító és előállító egységek számára a hangyák irtása. Élelmiszer útján terjedő fertőzés és egyéb ártalom megelőzése és elhárítása fontos része hogy a hangyákat távol tartsuk az élelmiszereinktől. Az egészség védelmének a prioritása azt jelenti, hogy az élelmiszer mentes a kórokozó baktériumoktól. 

Nem ajánljuk a hangyairtás házilagos kivitelezését mert csak ritkán hozza meg az elvárt eredményt! Időt és fáradságot takarít meg amennyiben hangyairtó szakember segítségét kéri a hangyainvázió megszüntetésére. A hangyairtást jól képzett szakembereink végzik profi módon garanciával. A hangyák  aktivitását időjárási tényezők befolyásolják!   A hangyák irtásra több megoldás, technológia létezik.

Hangyák irtására komplex megoldást kínálunk

A hangyák irtását egy korszerű technológia biztosítja mely nem juttat a felületekre semmilyen hatóanyagot mégis megszabadítja a nemkívánatos hangyáktól . Ez a hangya írtási módszer lehetővé teszi, hogy kis gyermekek, háziállatok ne kerüljön kontaktusba hangya írtószerrel.

Vannak hangyafajták melyek a betonépületekben is károkat okoznak és nagyvárosokban már több modern épületet kellet lebontani a hangyák rombolása végett. Amennyiben elszaporodtak a hangyák az Ön budapesti otthonában is elvégezzük a hangyairtást biztonságosan és eredményesen. 

Milyen hangyafajokkal találkozhatunk leggyakrabban  Budapesten? 

 Fáraóhangya --Monomorium pharaonis

Trópusokról   hurcolták be Európába  és terjedt el hazánkba így Budapesten is. 

Házi hangya --Lasius emarginatus

Táplálkozás végett látogatja a közeli épületeket ahol mindig talál számára kedvező feltételeket   

Kis fekete hangya --Lasius niger

Sűrűn találkozhatunk ezzel a hangyafajtával . Lakóépületbe táplálék miatt látogat.  fordul elő,. Az épületek körül a boly bejárata a felszínre hordott kis földkupacokról könnyen felismerhető. 

Bármelyik hangyafaj keseríti meg az életét Budapesten és környékén számíthat hangyairtó szakembereink  tudására és tapasztalatára hangyairtás ügyében. Budapesten vállalunk hangyairtást lakásokban, budapesti éttermekben, budapesti szállodákban. Korszerű technológia környezetkímélő megoldások , biztos hatás Budapesten is.

 

Hol végezzük legtöbbször a Hangyairtást Budapesten

Budapesten vállalunk hangyairtást lakásokban, budapesti éttermekben, budapesti szállodákban. Korszerű technológia környezetkímélő megoldások , biztos hatás Budapesten is.