Preventív megelőző darázsirtás

Darazsak beköltözésének megakadályozása bizonytalan feladat

 

 

darázsirtás elérhetőség pestcontrol@vnet.hu  darázsirtás telefon 0620-9-363636

 


 

Darázsirtás Budapest


Darázsirtás garanciával

Darázsirtás módszere

Darazsak

 


 


  

   Háztulajdonosok akik már tudják mi az a darázsinvázió azon igényüket fogalmazzák meg a darázsirtó szakemberek felé hogy szeretnék elkerülni az előző évben átélt darazsak megtelepedését  a környezetükben!

   A felkérés az hogy végezzünk megelőző darázsirtást  már a kora tavaszi időszakban abból a célból hogy náluk ne telepedjenek meg ezek a veszélyes rovarok.

 A gondolat és az elképzelés remek de kivitelezés bizonytalan és kétséges.  Ilyen  preventív megelőző darázsirtási feladatra vállalkozhatunk de garanciát soha nem vállalunk. Ezen darázsirtási munka kimenetele és eredménye bizonytalan!  A szerrel kezet felületeket a darazsak elkerülik nem is raknak ott fészket hanem az épület  olyan részére költöznek ami nem volt kezelve!  Egy épület teljes területét lekezelni pedig  igen költséges dolog. A tapasztalat az hogy a teljes kezelés után is találhat a darázs  olyan zugot a  ahova nem jutott el az irtószer. Beköltözhet a kert földjébe vízaknába vagy a fa odvába.    

  A darazsak és a vadméhek is a jó idő beköszöntével  idejük nagy részét avval töltik hogy ideális fészkelő helyet keresnek. Ezek a területek  a tető padlás számos része lehet ( rések repedések , vasoszlopok , kőrakások, farakások stb. Amikor kialakulnak a darázsfészkek és építés folyamatossá vált már nem akarnak a darazsak új fészket alakítani , akkor jön el a darázsirtás kezdete.   Sok éves darázsirtói tapasztalat azt mutatja hogy a kialakult fészek kezelésével lehet megszabadulni  tőlük.